O fetita din Liverpool cu un IQ mai mare decat a lui Einstein

Posted: 4 octombrie 2012 in educație

Olivia Manning din Liverpool a fost acceptata in Mensa, avand un IQ mai mare decat al genialului fizicianAlbert Einstein si al profesorului Hawking Stephen.

La 12 ani, Olivia Manning a reusit sa obtina un scor de 162, intr-un test IQ, cu mult fata de media normala, clasandu-se astfel in primii 100 de oameni inteligenti ai planetei, scrie <a href=”http://www.dailymail.co.uk/news/article-2212306/Olivia-Manning-Meet-schoolgirl-12-IQ-162–making-brainier-Einstein-Stephen-Hawking.html” target=”_blank”>Daily Mail</a>. Ca si geniu confirmat, Olivia detine acum un statut de celebritate la scoala ei – North Liverpool Academy in Everton.
            <a href=”  http://www.mensa.org/” target=”_blank”>MENSA</a>, este o organizatie internationala non-profit a oamenilor cu un IQ, mult peste medie, membrii ei clasandu-se printre primii 2% la testele de inteligenta folosite de organizatie.

Tot in acest an Heidi Hankins, o fetita de numai patru ani, tot din Marea Britanie a fost acceptata in MENSA, avand un IQ mai mare decat matematicianei Carol Vorderman (154) si cu doar un punct mai mic decat fizicianul Stephen Hawking, si al lui Albert Einstein.

 La 14 luni desena printese si animale, la 18 luni a invatat sa citeasca cu ajutorul calculatorului, iar la 2 ani a citit un set de 30 de carti Oxford Reading Tree – folosite in scolile primare din Marea Britanie citindu-le pe toate in doar o ora.

 In urma cu cateva luni, un grup de 24 de elevi ai scolii de baieti King School din Grantham din Marea Britanie au fost acceptati in MENSA avand un IQ mai mare de 148, 8 dintre ei detinand un IQ de 160.

Ca si o comparatie fondatorul Microsoft, Bill Gates, si regizorul Quentin Tarantinoau, de asemenea, un IQ de 160.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s