Atenţie la amintiri – e bine de rupt legaturile cu trecutul

Posted: 27 Martie 2012 in consensualitate...

Rupe orice legătură cu fosta/fostul  soţie/soț
Când ai fost atât de apropiat de cineva este greu să uiţi totul, chiar dacă a fost decizia ta de a încheia relaţia. Dacă fostei soţii îi este greu să accepte acest lucru, atunci cea mai bună soluţie este să rupi orice legătură cu ea. Nu-i răspunde la telefon, la SMS-uri sau la mailuri. Dacă păstraţi legătura poate crede că poate o luaţi de la capăt chiar dacă tu nu mai eşti singur în prezent.
Schimbă numărul de telefon dacă fosta soţie/soț nu-ţi dă pace
Atunci când te confruţi cu problema unui fost partener care nu încetează să te sune, atunci încearcă să blochezi acel număr. În cazul în care nu vrea să renunţe ia în calcul schimbarea numărului de telefon. Chiar dacă este o soluţie disperată, mesajul pe care i-l trimiţi este clar: chiar nu mai vrei să stai de vorbă cu ea.
În nici un caz nu accepta o partidă de amor cu fosta soţie/soț de „dragul vremurile frumoase”
Niciodată să nu crezi că dacă accepţi să faci pentru ultima oară dragoste cu fosta parteneră vei putea scăpa de ea. Singurul rezultat pe care îl obţii este că îi creezi impresia că te poate chema şi altă dată pentru a mai repeta experienţa. Dacă te sună încontinuu, apelează la soluţia anterioară. Cât despre tine, de vreme ce eşti ai o nouă soţie nu este corect nici pentru ea şi nici pentru fosta căreia îi dai speranţe deşarte.Nu este uşor să te desparţi de cea/cel care ţi-a fost aproape şi care acum a devenit fosta soţie/soț, dar dacă lucrurile nu mai funcţionează atunci este bine ca fiecare să meargă pe drumul său.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s