Ramasitele unui OZN descoperite in Siberia(foto-video)

Posted: 23 martie 2012 in fenomenul OZN(CETI/SETI)

Ramasitele unui OZN descoperite in Siberia(foto)

Expertii rusi din domeniul spatial cauta sa rezolve misterul unui fragment de OZN, prabusit recent in apropierea unui sat din Siberia.

Conform rapoartelor preliminare, straniul obiect, de culoare argintie, nu reprezinta o ramasita a tehnologiei spatiale terestre, fiind de origine extrapamanteana, precizeaza <a href=”http://www.dailytelegraph.com.au/news/world/ufo-rubbish-bin-plunges-to-earth/story-e6frev00-1226306818805” target=”_blank”>Daily Telegraph</a>.

Foto1

Cantarind in jur de 200 kg, obiectul spatial descoperit se afla in custodia Agentiei spatiale ruse – Roscosmos, urmand a fi studiat in detaliu de catre specialistii rusi.

Obiectul are forma unui cos metallic, si are o dimensiune de aproximativ 6 metrii, fiind pazit de catre politia rusa, deoarece deja a starnit interesul vizitatorilor, in satul Otradnensky, din Siberia.

Foto2

Mass-media rusa sustine ca ar fi vorba de un fragment dintr-un OZN, fiind descoperit in apropierea satului intr-o padure. Conform declaratiilor lui Yuri Bornyakov, seful departamentului de servicii de salvare din zona Novosibirsk, nivelul radiatiilor in apropierea si in interiorul obiectului este zero.

 

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/f-KJ5hPV7MU?feature=player_embedded&#8221; frameborder

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s