Victorinox va lansa 1 TB flash drive SSD intr-un briceag combo(galerie foto)

Posted: 18 ianuarie 2012 in IT

Această prezentare necesită JavaScript.

La CES Las Vegas, Victorinox a anuntat ca va lansa in acest an 1 TB flash drive SSD intr-un briceag combo. Lansarea modelului  flash drive SSD de 1 TB  alaturi de alte modele de catre Victorinox in 2012, a impresionat publicul larg de la CES – Consumer Electronics Show din Las Vegas, precizeaza <a href=”http://www.gizmag.com/1tb-ssd-swiss-army-knife/21136/” target=”_blank”>Gizmag</a>.

Foto1

Noul model flash drive SSD de 1 TB, cu cea mai mare capacitatea de stocare SSD ca si unitate mobila disponibila, este super miniaturizat, devenind  astfel si cel mai mic model realizat pana in prezent pe mapamond.

Foto2

Compania a afirmat ca se doreste ca data de lansare, luna august 2012, costul noului model SSD de 1 Tb este destul de piperat fiind estimat la aproximativ 2.500 si 3.000 de $.

Foto3

Victorinox a anuntat, de asemenea, ca drive-urile USB 3.0 vor fi disponibile intr-o varietate de culori si cu capacitati de stocare de 16GB, 32GB, 64GB, 128GB si 256 GB. In plus noile SSD-uri flash drive dispun si de o tehnologie noua de criptare si protectie a datelor, fiind rezistente la socuri ele fiind impermeabile.

Foto4

Noul echipament livrat de  Victorinox  este echipat si cu un software care permite functia de back-up, fiind anonim in timpul navigarii pe internet, avand si posibilitatea sincronizarii fisierelor, precum si un manager de parole.

Foto5

Viteza de scriere este de 29 MB pe secunda iar viteza de cititre este de 23 MB pe secunda.

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s