Vehicul aerodinamic ciudat SIM-LEI EV(galerie foto-video)

Posted: 18 Ianuarie 2012 in din massmedia internationala

Această prezentare necesită JavaScript.

Avand un aspect neobisnuit , si cu un desing aerodinamic unic,  noul automobil SIM-Drive, ar putea fi disponibil cat de curand pe piata auto.

Vehiculul realizat prin colaborarea a 34 de companii nipone din domeniul higt tech prezentat la finele lui 2011, poate rula pe o distanta de 305 km, cu o viteza constanta de 100 km/ora la o singura incarcare a bateriei sale, precizeaza <a href=”http://www.gizmag.com/sim-lei-300-km-ev/21084/” target=”_blank”>Gizmag</a>.

Foto 1

Conform specialistilor Universitatii Keio, inca din 2009 obiectivele SIM-Drive-urului, este de a furniza informatii la cel mai inalt nivel de tehnologie a unui vehicul electric, pentru toate companii interesate de producerea automobilelor electrice.

Foto2

Eficienta acestui vehicul cu patru locuri, rezida in designul sau aerodinamic frapant, avand un coeficient aerodinamic de doar 0,19. Dispunand de console lungi si conice, realizate printr-o proiectare avansata, noul automobil dispune de oglizi foarte mici avand si camera video laterale.  Motorul electric este alimentat de o baterie obisnuita de doar 65 kWh, cuplarea este directa pe cele patru roti motrice, astfel se poate recupera si energia furnizata prin franarea vehiculului.

Foto3

SIM-LEI EV are performante demne de invidiat,  avand o masa de doar 1650 kg, datorita cadrului de baza din otel special foarte usor, automobilul  accelereaza de la 0-100 km/ora in doar 4,8 secunde, si poate atinge o viteza maxima de 150 km/ora. Consola centrala este generoasa de 19 inch, si dispune de functii diverse, inclusiv navigare prin GPS.

Foto4

Desi in sine prototipul realizat de japonezi nu este destinat inca vanzarii, grupuri de firme specializate in domeniu vehiculelor electrice, sunt deja interesate pentru productia de serie si vanzarea unor astfel de automobile.

<object style=”height: 390px; width: 640px”><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/2mDVmiW4UKE?version=3&feature=player_detailpage”><param name=”allowFullScreen” value=”true”><param name=”allowScriptAccess” value=”always”><embed src=”http://www.youtube.com/v/2mDVmiW4UKE?version=3&feature=player_detailpage&#8221; type=”application/x-shockwave-flash” allowfullscreen=”true” allowScriptAccess=”always” width=”640″ height=”360″></object>

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s