Cardul de credit care nu poate fi clonat(foto)

Posted: 15 ianuarie 2012 in IT

Un nou card de credit care nu poate fi clonat, si al carui cod de securitate se schimba de fiecare data cand este folosit se afla in probe la Citibank.

Prototipul noului card de credit, realizat de Dynamics Inc, ar putea fi solutia pentru stoparea fraudelor cu cardurile de credit, scrie <a href=”http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2085154/CES-2012-New-credit-card-Dynamics-Inc-virtually-theft-proof.html” target=”_blank”>DailyMail</a>.

 

Cardul de credit este alimentat de o mica baterie, si genereaza un cod de securitate diferit la fiecare utilizare. In opinia specialistilor in domeniu, prin numarul foarte mare de combinatii de coduri stocat in banda magnetica a cardului, aceste noi carduri bancare nu pot fi clonate, cel putin cu tehnologia actuala aflata pe piata,. Acest nou card este prezentat la Consumer Electronics Show din Las Vegas, tehnologia fiind intr-un process de testare la Citibank.Cum la activare prin introducerea codului PIN se genereaza un numar cu noua cifre, care apar afisate pe fata sa, noul card detine contiditii maxime de securitate, prin numarul de miliarde de posibilitati ale codurilor PIN generate la fiecare tranzactie.

Reclame
Comentarii
  1. cosmen spune:

    se gaseste cineva ca sa-i dea de cap, in scurt timp 🙂 asta nu e o problema cu clonarea 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s