Burse masterale pt studente UBB

Posted: 10 ianuarie 2012 in invatamant superior

StStudentele masterande înscrise la universităţile de stat sau private din Regiunea de Nord – Vest pot beneficia de un sprijin financiar oferit prin intermediul unui proiect european pentru continuarea studiilor.

În perioada 27 februarie-3 martie 2012, studentele înscrise la universităţile de stat sau private din Regiunea de Nord – Vest (Bihor, Bistriţa-Nasăud, Cluj, Maramureş, Satu-Mare, Sălaj), care sunt în situaţii sociale defavorizate, pot aplica pentru una dintre cele 50 de burse oferite de Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

Bursele sunt oferite în cadrul proiectului „Reconstrucţia statutului femeii: de la discriminare la dezvoltare profesională şi egalitate de şanse”, coordonat de Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU 2007 – 2013. Cuantumuudentele masterande înscrise la universităţile de stat sau private din Regiunea de Nord – Vest pot beneficia de un sprijin financiar oferit prin intermediul unui proiect european pentru continuarea studiilor.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s