1,2,3… si semnificatia lor

Posted: 5 ianuarie 2012 in numerologie

Numarul 1 – Soarele (guverneaza zodia Leu)
Numarul 1 influenteaza nativii guvernati de Soare prin vointa de fier, atitudine pozitiva si energie pura. Numarul 1 reflecta puterea de a o lua mereu de la capat, dar si puritatea. Intelesul acestui numar devine clar in momentul in care realizam ca 1 reprezinta ambele tipuri de actiune: psihica si fizica. Acestea, in combinatie cu personalitatea puternica, indica forta naturala, pragmatism, actiune, dar si aventura. Numarul 1 ne indeamna sa actionam, stiind ca vom fi rasplatiti cu bunatate.

Numarul 2 – Luna (guverneaza zodia Rac)

Pentru Numarul 2, semnificatia este cea de bunatate, tact, echilibru, dar si dualitate. Numarul 2 reflecta puterea tacuta a judecatii si nevoia de a planifica orice actiune. Acest numar ne indeamna sa facem alegeri, iar la nivel spiritual sa cream legaturi cu persoanele din jurul nostru (atat armonioase, cat si de rivalitate). Doi ne ajuta sa lasam indecizia la o parte si sa ne unim cu cei ce impartasesc aceleasi valori si idei cu noi. Prin influenta Numarului 2 invatam sa alegem ce este mai bine pentru sufletul nostru.

Numarul 3 – Marte (guverneaza zodia Berbec si zodia Scorpion)
Numarul 3 are semnificatii spirituale legate de magie si intuitie. El ne influenteaza facandu-ne mai versatili si ajutandu-ne sa ne exprimam ideile sau sentimentele in cele mai inovative si creative moduri. Numarul 3 este si cel care reprezinta Timpul: Trecut, Prezent si Viitor. In viata nativilor guvernati de Marte Numarul 3 simbolizeaza nevoia acuta de a se exprima creativ prin arta si de a-si construi viata aducand un echilibru intre evenimentele trecute si telurile pentru viitor
.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s