Un nou record de viteza pentru trenurile din China- 500 km/ora(galerie foto)

Posted: 27 decembrie 2011 in din massmedia internationala

Un nou record de viteza pentru trenurile din China(galerie foto)

Această prezentare necesită JavaScript.

Cel mai mare producator de trenuri de mare viteza CSR Corp Lyd, testeaza o garnitura de sase vagoane la o viteza de aproximativ 500 km/ora.

Mai rapid decat un glonte noul tren de mare viteza este realizat din materiale plastice armate cu fibra de carbon fiind conceput ca si o sabie chineza din antichitate, scrie <a href=”http://www.dailymail.co.uk/news/article-2078781/Faster-speeding-bullet-China-unveils-new-super-speed-train-hit-300mph–100mph-quicker-bullet-trains.html” target=”_blank”>Daily Mail</a>.

Foto1

La inceputul acestui an, chinezii au  prezentat si cea mai rapida locomotiva operationala pe care au testat-o pe o distanta de aproximativ 1370 km,  intre Beijing si Shanghai distanta parcursa in cinci ore.

Foto2

Ultimul model testat are o putere maxima de tractiune de 22.800 kilowati, in comparatie cu cei 9.600 kilowati ai vechiului model CRH380. Optiunea pentru viitor a chinezilor este pentru asigurarea sigurantei in exploatarea unor astfel de trenuri de mare viteza conform declaratiilor lui Zhao Xiaogang presedintele CSR.

Foto3

China este la aceasta ora cea care detine cea mai avansata retea de cale ferata de mare viteza cu cei peste 13.500 de km realizati.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s