Lady Gaga, cea mai bogata artista a anului – Cantareata Lady Gaga, cu cei 90 de milioane de dolari incasati in acest an, este numarul unu intr-un clasament realizat de revista Forbes.

Posted: 17 decembrie 2011 in din massmedia internationala

Lady Gaga, cea mai bogata artista a anului

Cantareata Lady Gaga, cu cei 90 de milioane de dolari incasati in acest an, este numarul unu intr-un clasament realizat de revista Forbes.

Revista americana de afaceri, Forbes a publicat topul artistilor de sex feminin, care au atins cel mai mare venit incepand din luna mai 2010 si pana in mai 2011, precizeaza <a href=”http://www.lefigaro.fr/musique/2011/12/15/03006-20111215ARTFIG00474-lady-gaga-artiste-feminine-la-plus-riche-de-l-annee.php” target=”_blank”>Le Figaro</a>.

Lady Gaga conduce in topul Forbes, cu cei 90 milioane dolari, castigati, in urma a 206 concerte din cadrul turneului The Monster Ball Touret, dar si datorita celor peste 5 milioane de exemplare a albumului Born This Way, pe care le-a vandut .

 

<object style=”height: 390px; width: 640px”><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/-e6BYMhZz-o?version=3&feature=player_embedded”><param name=”allowFullScreen” value=”true”><param name=”allowScriptAccess” value=”always”><embed src=”http://www.youtube.com/v/-e6BYMhZz-o?version=3&feature=player_embedded&#8221; type=”application/x-shockwave-flash” allowfullscreen=”true” allowScriptAccess=”always” width=”640″ height=”360″></object>

 

Taylor Swift, se plaseaza pe locul al doilea cu 45 de milioane de dolari incasati, urmata indeaproape de Katy Perry cu cei 44 milioane de dolari.

Plasate in topul clasamentului american, Billboard Hot 100, cele doua artiste au cunoscut un succes imens prin albumele Speak Now si Teenage Dream.

Celine Dion ocupa locul opt in clasamentul realizat, colectand aproximativ 19 milioane de dolari, in mare parte din concercetele sustinute la Colosseum Palace din Las Vegas.

Top 10 artisti de sex feminin care au obtinut cel mai mare venit conform Forbes.
1. Lady Gaga – 90 milioane dolari
2. Taylor Swift – 45 milioane dolari
3. Katy Perry – 44 milioane dolari
4. Beyonce – 35 milioane dolari
5. Rihanna – 29 milioane dolari
6. Pink – 22 milioane dolari
7. Carrie Underwood – 20 milioane dolari
8. Celine Dion – 19 milioane dolari
9. Adele – 18 milioane
10. Alicia Keys si Britney Spears – 10 milioane dolari

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s