… transformarea directorilor de scoli in agenti DNA?!…

Posted: 11 decembrie 2011 in absurdul in Ro

Directorii de scoli din Maramures au avut parte de o surpriza in cadrul sedintelor pe care le-au organizat, saptamana aceasta, sefii de la Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ). La reuniunile derulate in Baia Mare si Sighetu Marmatiei, care erau programate sa se axeze pe metodologiile scolare, si-au facut aparitia doi reprezentanti ai Directiei Nationale Anticoruptie. Prezenta oamenilor legii a bagat spaima in managerii din invatamant, mai ales ca, la finalul intrunirilor, au fost pusi sa isi lase pe o lista semnaturile si numerele de telefon.

…Directorii de scoli din Maramures au avut parte de o surpriza in cadrul sedintelor pe care le-au organizat, saptamana aceasta, sefii de la Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ). La reuniunile derulate in Baia Mare si Sighetu Marmatiei, care erau programate sa se axeze pe metodologiile scolare, si-au facut aparitia doi reprezentanti ai Directiei Nationale Anticoruptie. Prezenta oamenilor legii a bagat spaima in managerii din invatamant, mai ales ca, la finalul intrunirilor au fost pusi sa isi lase pe o lista semnaturile si numerele de telefon. Mai multi directori au aratat ca s-au simtit ca pe vremea regimului comunist, cand se faceau racolari de informatori in randul angajatilor din diverse institutii.

http://www.emaramures.ro/Stiri/59177/SEDINTA-CU-SCANTEI-DNA-a-bagat-spaima-in-directorii-de-scoli-din-Maramures-amintindu-le-de-vechii-securisti-VIDEO-

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s