…aclimatizarea in sistemul educational romanesc a resursei umane, … manifestarea unei tolerante crescute…in sistem! fata de stresul indus

Posted: 11 decembrie 2011 in absurdul in Ro, educație

… ce nu prea inteleg eu, si va rog sa ma corectati in opiniile mele

Conditiile impuse sistemului educational in ultimii ani sunt fara precedent si mai ales fara echivalent in afara, atat politic, cat si dpdv legislativ.

Ciudat insa ca nu vad strategia … dar mai ales unde ne aflam si incotro ne indreptam, dar mai ales si conditiile de stres indus resursei umane din sistem. Consider ca s-a ajuns la o tolerare acuta chiar cronica desi intensitatea perturbatiilor nu a fost mica(vezi numai in ultimii doi ani, promovarea… si impunerea legii educatiei, nemotivarea cadrelor didactice, diminuarea veniturilor de mai bine de 25 de luni etc, … ). Am impresia ca ne-am aclimatizat mediului romanesc manifestand o toleranta crecuta fata de toate ineptiile cu care ne confruntam. Raspunsul din partea noastra?! …continua sa fie asteptat.  Nu am decelat nici o modificare majora in sistem din partea resursei umane ca si reactie de raspuns.(vezi atitudinea prof. din UB si din alte universitati din Ro  …)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s