Controverse iscate de Vogue, prin publicarea unor fotografii cu un model de 10 ani

Posted: 6 August 2011 in Fără categorie

Această prezentare necesită JavaScript.


Controverse iscate de Vogue, prin publicarea unor fotografii cu un model de 10 ani

Imaginile postate de Vogue, cu Lena Thylane Blondeau-Rose, fica fotbalistului Patrick Blondeau si a prezentator TV, Veronika Blondeau Loubry, provoaca un adevarat scandat peste Atlantic.
Machiata, si imbracata provocator, fata de numai 10 ani impliniti, sta cu nonsalanta avand la gat un colier de peste 3 milioane de euro, in cadrul unei sedinte foto, fiind pozata in mijlocul unor perne din blana de leopard, in ipostaze indecente precizeaza 20minutes.fr.
Foto1
Eric Lemonnier, psihiatru pentru copii la Spitalui Universitar din Brest, este pur si simplu revoltat, declarand, ca “totul este monstrous fiind o provocare de seductie sexuala din partea unui copil”.
Responsabilitatea parintilor in astfel de cazuri este primordiala. Desi ambii parinti au o situatie materiala demna de invidiat realizata in timpul carierelor lor, sentimentele lor parintesti sunt doar instinctuale, lacomia materiala inlocuind decenta si bunul simt.
Este incredibil cum publicatia Vogue a reusit sa strecoare astfel de fotografii, care nu fac alceva decat sa alimenteze fanteziile pedofililor, si care in mod cert vor genera reactii vehemente din partea opiniei publice internationale. Consecintele psihologice si chiar psihiatrice, in cazul unor copii supusi, unor astfel de practici sunt practic inimaginabile.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s