Une maison volante …”How Hard Can It Be?”

Posted: 8 Martie 2011 in din massmedia internationala

Această prezentare necesită JavaScript.

 

En association avec National Geographic, des scientifiques ont recréé la maison volante du film d’animation „Là Haut”. Attachée à des ballons multicolores, elle s’est envolée samedi dernier d’une piste privée de Los Angeles.
C’est un aéronef extraordinaire qui s’est envolé samedi dernier à l’aube dans le ciel de Los Angeles aux Etats-Unis : une maison volante attachée à des ballons multicolores.

http://www.maxisciences.com/vol/une-maison-volante-inspiree-du-film-la-haut_art12979.html

In sudul Calforniei, SUA, a avut loc un experiment pe care multi nu l-ar putea concepe. O casa a fost ridicata spre cer cu ajutorul exclusiv al baloanelor.

Casa a fost ridicata la inaltimea de peste 3.000 de metri, informeaza MSNBC. O echipa intreaga de specialisti a pus la cale acest experiment ciudat. Alaturi de ingineri, in echipa au fost cooptati si oameni de stiinta, alaturi de piloti de aviatie.

Pentru ca baloanele sa poata ridica atat de sus o asemenea greutate, acestea au fost umplute cu heliu. Au fost folosite nu mai putin de 300 de baloane. Proiectul face parte dintr-o serie noua a postului de televiziune National Geographic, denumita „How Hard Can It Be?” („Nimic nu este imposibil”).

La demonstratie au particpat multi oameni, care au mai vazut o asemenea minunatie doar in desenele animate „Up”, aparute in format 3D.

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s