Tineri PDL-isti promovati la greu in functii de raspundere in Cluj-Napoca!!! de criteriul politic portocaliu si relatiile de rudenie cu Boc, Tise, Buda… bate experienta si studiile!!!… scoliti sau nu acestia sunt buni la toate…de altfel in toate sectoarele de stat!!!

Posted: 27 Februarie 2011 in absurdul in Ro, politică fără subiect

DIN OSPATAR A AJUNS DIRECTOR LA ELECTRICA LA 28 DE ANI- absurdul si ridicolul in cazul unei guvernari portocalii!!!

 

 inca de anul trecut… 

…Un tanar de 28 de ani, fara experienta in domeniul energetic, a ajuns director general al Electrica Transilvania Nord

El Hayes Arthur Roland are 28 de ani si a fost numit in data de 10 august in functia de director general al furnizorului de energie electrica de stat Electrica Furnizare Transilvania Nord. …ascensiunea la numai 28 de ani a lui El Hayes Arthur Roland „s-a datorat calitatii de membru al PDL si protejat al deputatului milionar de Cluj Daniel Buda. Credincios partidului, El Hayes a fost impins in postura de consilier local, pozitie unde nu a excelat cu nimic”. De altfel, ziarul sustine ca numirile pe criterii politice sunt o moda la Cluj. 

„Astfel, un tanar absolvent de Stiinte Politice, Rares Rusu, a fost numit sef la Transelectrica Cluj. In CV-ul sau nu apare nicio referinta legata de sectorul energiei, ci doar experiente politice in Consiliul Judetean unde a fost membru al Comisiei pentru relatia cu autoritatile si comunitatile locale. Atuul lui a fost acelasi Daniel Buda”.

Exemplele nu se opresc aici.

 

Tot la Cluj, un inginer constructor, Horatiu Catarig, finul lui Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, si la randul sau fin al lui Emil Boc, a primit nesperata sansa sa conduca Sucursala Hidroelectrica Cluj pentru ca sefia Inspectoratului Judetean in Constructii nu i se potrivea pregatirii sale profesionale.

De asemenea, PDL si-a asumat numirea Mihaelei Rodica Suciu in functia de presedinte a CA Electrica Distributie Transilvania Nord.

 

vezi si

financiarul.ro

Portivit CV -ului sau, El Hayes Arthur Roland a absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj in anul 2005.

 

 Pana acum a avut mai multe locuri de munca, printre care ospatar, receptioner, referent marketing, sef serviciu Primaria Cluj-Napoca si director comercial. Dupa nici un an ca director comercial la Electrica Nord, acum a ajuns director general, al companiei.Anunțuri
Comentarii
  1. Moi spune:

    Sunt curioasa sa stiu ce rezultate au acesti tineri manageri , pe teren ?

  2. Itzick spune:

    E simplu: rezultatele pe teren sunt bune… pentru ca nu se baga… ii lasa pe aia care stiu meserie. Ei au fost pusi acolo pentru a semna contractele care trebuie… si pe care fostii sefi nu vroiau sa le semneze (PDL merge dupa principiul „cine nu-i cu mine e impotriva mea” – din aceasta cauza, chiar daca fostii sefi erau apolitici, ei de fapt faceau parte din opozitie).

    Mai aveti si alte intrebari?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s