La Oradea la congresul UDMR, PM BOC minte cu nerusinare!!!… sa-ti fie rusine domnule …pe zi ce trece minti la fiecare fraza declarata!!!… de fapt cred ca tine de obisnuita si automatismul creat … si mai e si molipsitoare intre guvernanti!!!

Posted: 26 Februarie 2011 in absurdul in Ro

 

INTREBARE:

DECLARATIILE POLITICE POT FI MINCINOASE ???… sau doar in RO?!

… sa-ti fie rusine domnule BOC,…

minti si duci in eroare ca de altfel tot partidul pe care-l conduce… altul!!!

CUM ITI PERMITI SA SPUI CA DATORITA MASURILOR LUATE ACUM AI MAJORAT SALARIILE BUGETARILOR CU 15% DE LA INCEPUTUL ACESTUI AN?!

dupa ce ai reincadrat personalul bugetar din educatie … cu domnul Funeriu,… aducand salariile la nivelul anului 2007 deci intai le-ai micsorat,… apoi ai dispus aplicarea 15% la incadrare!!!

 de ce nu spui ca anul trecut prin franda si nemernicie … eludand insasi legea fundamentala in stat Constitutia Romaniei … si chiar si impotriva unor hotarari judecatoresti definitive …ai dispus la indicatiile luminatului …reducerea pana in dec 2010 a veniturilor ATENTIE DOAR A UNOR BUGETARI CU 25%…. da corect nu toti au avut salariile micsorate!!! asta e RO. febr. 2011!!!

CINE ITI DA DREPTUL TIE SI ACOLITILOR DIN GUVERN, PARTID, SA HOTARATI CONDAMNAREA SI DISTRUGEREA UNEI CATEGORII SOCIALE,… SI MAI ALES SA DECLANSESI UN ADEVARAT GENOCID IN ROMANIA TARA CARE ESTE SI A MEA SI ORICAT TE STRADUITI IMPREUNA CU LUMINATUL IN RO CUM SPUN EU MAI SUNT OAMENI CARE INCA CRED INTR-O REDRESARE… DAR PRIN ELIMINAREA UNOR ASTFEL DE PERSONAJE DE PE TOATE SCENELE POLITICE, SOCIALE SI/SAU ECONOMICE.

RUSINE SA VA FIE… ATI SCOS TARA DIN COLAPS?!!! OARE STI CE ESTE SI CE INSEAMNA MAI ALES ACEST TERMEN?!!!

… VOI ATI DUS TARA IN COLAPS SI ATI NENOROCIT SI DISTRUS UN INTREG POPOR PT IMBOGATIREA CLICII CLIENTELARE!!!

 SI INCA ODATA RUSINE PT FAPTUL CA NICI MACAR NU POTI INTELEGE CE ESTE ACEEA MORALA SI MORALITATE!!!

IN ALTE ARTICOLE,… PUBLICAM SI LANSAM INBTREBAREA:

… OARE  in copilarie NU ai fost INVATAT CA NU ESTE BINE SA MINTI???

STITI CE SUNTETI TOTI … NISTE MINCINOSI NOTORII SI ATAT!!!

 CE IMI ASIGUR ACUM DOAR UN VENIT SUB MINIMUL DECENTEI SI MAI ALES EXISTENTEI UMANE … sper ca ISTORIA SA VA CONDAMNE SI SA VA POZITIONEZE LA ADEVARATA VALORE!!!

REVOLTAT

CEI CARE INCA MAI CRED INTR-O VIATA NORMALA TRAIND INTR-O ROMANIE NORMALA, SEMNATI SI POPULARIZATI SEMNAREA PETITIE…peste cateva luni va fi prea tarziu… portocalii vor schimba si Constitutia pana in toamna!!!

semnati si promovati petitia impotriva noului Cod al Muncii!!!
 
http://www.petitieonline.ro/petitie/spune_nu_formei_actuale_a_codului_al _muncii_si_hotararii_guvernului_boc_pentru_promovarea_si_asumarea_raspunderii_guvernului_in_regim_de_urgenta_prin_ordonanta-p12197050.html
 
SEMNATI PETITIA AICI
http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/spune_nu_formei_actuale_a_c odului_al_muncii_si_hotararii_guvernului_boc_pentru_promovarea_si_asumarea_raspunderii_guvernului_in_regim_de_urgenta_prin_ordonanta-p12197050.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s