Prostia si demagogia in sistemul educational romanesc!!!

Posted: 15 Februarie 2011 in absurdul in Ro, educație, politică fără subiect

…nu suparat, frustrat nici atat …niciodata nu am dorit ocuparea unor functii de executie in sistem, dorind sa-mi fac doar meseria de a indruma si educa pe altii, constat ca ridicolul si sublimul depaseste orice imaginatie!.

Pseudo facultati care scoat someri cu diploma, … pseudo scoli unde calitatea este mimata la greu,… de unii se bat cu pumnul in piet cat de „…” sunt ei?! … depinde cine ii baga in seama mai ales ca si exprimarea ideilor lasa de dorit,… elevi/studenti dezinteresati total, …politica incoerenta in domeniu educatiei… si toate acoperite de o noua Lege a Educatiei Nationale, care poate doar pt. UDMR este un castig,… asta este starea de fapt a educatiei si cercetarii in Romania 2011.

Asta s-a dorit,… pe vremuri se numea sec „MINISTERUL INVATAMANTULUI”… apoi au incercat cum invatamant nu se face… sa-i fie schimbata titulatura in Ministerul educatiei… !…

Care educatie,… implicarea familiei undeva in jurul unei cote de 11-14% a autoritatilor locale si a unor ong-uri sub 3-4%… iar totul se duce in zona intunecata a educatiei … Daca s-ar face un sondaj si un studiu corect… cred ca 12-15 % dintre elevi, studenti ar fi la standardele minime impuse de Comisia europeana in domeniul educatiei.

Cum nu se doreste recunoasterea acestui adevar dureros,…, vom asista in continuare la mimarea calitatii pe toate treptele piramidei din sistem.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s