Boc nu va demisiona!!!…BASESCU NU VA RENUNTA LA BOC SI VOM ASISTA PANA IN 2012 LA GUVERNUL BOC 7!!!… ORICUM NU VOM ASISTA LA O DEMISIE A GUVERNULUI BOC!!!… DOAR O NOUA FORMA DE EXERCITIU DE IMAGINE A PRESEDINTELUI SI ATAT!!!… RESTUL LUMEA SPECULEAZA LA GREU!!!

Posted: 15 februarie 2011 in absurdul in Ro, politică fără subiect, rezolvari de situatii

inca din 2008-2009, previzionam de la primul guvern Boc 1, ca vom asista la guvernul Boc 7. Oricat de incompetent ar fi…luminatul are nevoie de el!!! … domn Presedinte are nevoie doar de finante… si va schimba finante, munca, interne, sanatate…pt ca chiar in incostienta lui, Basescu nu poate forta chiar sa duca Romania si in colaps politic si social!!!…

OPINIA MEA… CHIAR DACA SE PRIMI INDICATIA DE LA FMI… BASESCU ARE VEVOIE DE 18 MILIOANE DE ROMANI…PANA IN 2014… PANA ISI VA CONSOLIDA UN ALT PARTID… mai multe vom vedea… un pic domn doctorand la universitatea lui Marga sesiza subtilitatea fenomenului dar o dadu in final in bara!!!... oricum cea mai buna previziune… opinia mea…va incerca doar o noua schimbare de imagine si atentie a lui BASESCU!!!!

deci GUVERNUL BOC NU VA CADEA!!! …PRIN DEMISIE!!!!… se numeste cum spunea un prof univ de la Cluj… poluare psihologica… eu asa traduc termenul domniei sale!!!

…Basescu…nu va risca cu Parlamentul si/sau cu UDMR -ul… asa ca chiar daca dorinta unora este de a testa miscari radicale de data aceasta politice… nu vom asista …pt ca Basescu nu e interesat nici de criza si nici de 18 mil de romani…iar credibilitatea unui PREMIER … nu va relansa tara sugrumata de toate hotiile din ultimii ani!!!… asa ca vom asista la un discurs al PRESEDINTELUI… fara cap si fara coada … aruncand pastila cu un premier din/de buzunar… oricum mai de buzunar ca si BOC nu stiu chiar unde mai gaseste!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s