Flota de OZN-uri observate recent in Asia(foto-video)

Posted: 14 Februarie 2011 in fenomenul OZN(CETI/SETI)

Flota de OZN-uri observate in Asia(foto-video)

In ultimul timp asistam la o inmultire a informatiilor legate de prezenta unor stranii obiecte zburatoare, OZN-uri pe cerul Japoniei si Chinei.

O flota de OZN-uri a fost observata recent in zona muntelui Fuji in Japonia, pozele si filmele fac deja valuri in massmedia japoneza, si chineza, scrie <a href=” http://www.dailygalaxy.com/my_weblog/2011/02/from-the-x-files-dept-ufo-fleet-reported-sighted-across-asia.html” target=”_blank”>DailyGalaxy</a>.

Cercetător Junichi Yaoi a precizat ca judecand dimensiunea acestor obiecte in raport cu muntele Fuji, OZN-urile observate au dimensiuni foarte mari, considerand ca obiectele observate sunt de natura extraterestra.

Foto1

OZN-urile observate pe cerul Japoniei si Chinei de un numar mare de oameni sunt raportate frecvent de acestia, autoritatilor locale.

Primele consemnari ale fenomenului OZN din zona, dateaza din 235 in China si din anul 460 in Japonia, in zona muntelui Katsuraki.

Cele mai bune imagini si poze din Japonia au fost realizate si anul trecut in zona Hikone prefectura Shiga, apoi deasupra Yokohamei trei luni mai tarziu.

Un alt fenomen ciudat este readus in prim-plan de cercetatorii acestor fenomene inexplicabile, este misterul „cercurilor de pe campuri” consemnate in peste 70 de tari.

Oricum atat scepticii cat si cei care sustin existenta civilizatiilor extraterestre, trebuie sa considere ca fenomenul OZN ia amploare pe Terra, fiind totusi de natura extraatmosferica.

<object style=”height: 390px; width: 640px”><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/9-B_eIy-aAI?version=3″><param name=”allowFullScreen” value=”true”><param name=”allowScriptAccess” value=”always”></object>

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s