Codul lui Zambaccian. Toate pânzele jos – autor Adrian Nastase

Posted: 11 februarie 2011 in politică fără subiect, rezolvari de situatii

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat vineri, la Râmnicu Vâlcea, în cadrul unei conferinţe de presă, că Traian Băsescu a întins o cursă PDL prin cazul Păsat.

  
„Nu sunt un apărător al PDL, dar ca şi comentator politic pot spune că Traian Băsescu şi DNA au întins o cursă parlamentarilor PDL. Din câte ştiu, DNA a încheiat dosarul în cazul Păsat în urmă cu un an şi jumătate. Oarece ce i-a reţinut pe procurorii DNA să trimită până acum dosarul Păsat în Parlament? Mă gândesc că le-a fost oare teamă procurorilor că ar fi fost daţi în judecată pe motiv de favorizare a infractorului? Din câte ştiu, Păsat nu este nici ministru şi nici secretar de stat, atunci de ce nu l-au trimis direct în judecată? Au vrut să facă o buclă temporală prin arestarea lui?”, a declarat Adrian Năstase.

Comentând episodul arestărilor din vămi, preşedintele CN al PSD a precizat „că toată acţiunea se va limita doar la pioni”. Tot el mai spune că operaţiunea din vămi este „un autodenunţ al preşedintelui Băsescu şi al guvernului PDL”.

Referitor la moţiunea de cenzură care se preconizează a fi depusă la sfârşitul lunii martie, Adrian Năstase spune că totul depinde de strategia UDMR. „UDMR trebuie să se gândească la ce proiect vor îmbrăţişa, fie unul pe termen lung, fie unul pe termen scurt. Bănuiesc că sunt la curent cu dezbinarea pe care o produce în rândul etniei maghiare Traian Băsescu, promovând un alt partid, PCM, pentru a concura Uniunea. În funcţie de votul UDMR la moţiune depinde normalizarea situaţiei din România. Evident că e nevoie şi de o suspendare a preşedintelui Traian Băsescu pentru a putea fi numit un guvern care să pună România pe făgaş normal. Un guvern demis, iar Traian Băsescu preşedinte nu ar face decât să prelungească starea de haos. Traian Băsescu ar numi tot un premier care să-i convină şi care să umble prin ţară prin cârciumi să adune voturi pentru o nouă majoritate”, a mai spus Adrian Năstase.

Adrian Năstase a fost prezent la Râmnicu Vâlcea unde şi-a lansat volumul III al cărţii „Codul lui Zambaccian. Toate pânzele jos!”. AGERPRES

vezi si

http://nastase.wordpress.com/2011/02/09/basescu-o-mizerie-de-om/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s