Romania – stat democratic?!

Posted: 23 ianuarie 2011 in absurdul in Ro, Cum arata Romania, politică fără subiect

… incredibil… Cu toate ca Inalta Curte a Romaniei da o decizie, guvernul Boc, isi vede de treaba in continuare… asa cum stiu doar ei.!!!
… cu toate ca in Romania exista sentinte judecatoresti definitive, chiar castigate in instante superioare,…, nici una nu este pusa in aplicare… vezi cazurile numai din sistemul de invatamant…. si va ingroziti
… Cu toate ca in Ro exista un singur minister al educatiei, sistemul functioneaza ca si cand ar exista n ministere….. si stiti la ce ma refer,… inclusiv la salarizarea diferentiata a resursei umane…’…
… Cu toate ca in Ro. exista legea fundamentala a unui stat de drept, Constitutia tarii…prevederile acestei legi sunt calcate in picioare si ignorate de unii…
…ma uit cu tristete, si dezamagire unde a ajuns Romania in 2011.

astept si opiniile profesorilor de socio-umane, doar predau aceasta lectie: DEMOCRATIA…

… si cum cel luminat pacali din nou,… de abilitati, nu gluma invatate de la altii, planurile diabolice ale abilitatilor pot continua.
Profesorul universitar Michael Shafir protestează faţă de noua Lege a educaţiei si ii returneaza lui Basescu decoratia primita.
vezi:
http://www.citynews.ro/cluj/eveniment-29/p…coratie-106240/


Scenariu plauzibil
Consider ca situatia creata in Romania urmeaza un plan diabolic, pt ca oricum nu putem vorbi de coincidente si/sau numai de incompetenta si amatorismul actualilor abilitati.
Tot ce s-a intamplat anul trecut si la inceputul acestui an , face parte cum spuneam in urma cu cateva luni dintr-un vast experiment de testare la nivel macro, cu toate consecintele care apar. Reactiunile cum nu au aparut se continua cu strangerea si mai tare a curelei, scaderea salariilor noastre cu 13,75% (atentie va ganditi ca astia umbla la incadrari mai ales ca au si metodologia, deci vor modifica in CM … desi cand fuse vorba de drepturi castigate in instante se facura ca ploua si eludara pana si Constitutia tarii).
Presa si massmedia romaneasca cade ca de obicei in plasa lor, prezentand la greu si despicand mai domol si/sau mai acid situatia dar fara a gasi solutii. Se testeaza de asemenea si asmutirea unor categorii sociale impotriva altora, vezi imbuibatii cu pensii de 8.000 de ron se plang acum si cer compatimire ca au ajuns la sume ne-nesimtite…Cine a gandit tot ce se intampla si s-a intamplat in ultimii 2 ani este super dotat, si abil si parerea mea nu vine din Ro.
Ce s-a urmarit castigarea de respiro pt guvernanti si cei care trebuie sa-si consolideze pozitiile pierdute…
Este doar o manipulare prin distorsionarea adevarului si trunchierea lui, pentru a se ajunge la o anumita saturatie… iar mai apoi acestia sa anunte cu surle si trambite ca:… gata criza a trecut si in Ro… de fapt parerea mea nici nu a fost o criza atat de profunda … ci doar indusa din interior.
… oricum ar fi adevarul nu mai este la mijloc si va iesi la lumina mai devreme decat puteam anticipa.
(…revoltat ca lumea este oarba… cum spuneam pe blog…intotdeauna oameni orbi incearca sa opreasca zadarnic…)

Reclame
Comentarii
  1. luminita spune:

    ew vreau sa styu ce este statul democratic imi poate spune cineva??

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s