Romania tara grotescului si sublimului … bodyguardul ideal in scoala romanesca…!!!

Posted: 14 Ianuarie 2011 in absurdul in Ro

… frumos cu studii superioare, intre 35-40 de ani, bun comunicator… conform ultimele declaratii ale scolii bucurestene… atentie a reprezentantilor ei… !!!???… nu e poata este purul adevar.

acesti portocalii sunt total dusi cu pluta … asta asa ca ma abtin… oare in Europa mai exista o regiune,tara  in care o masa gravifica de prostie sa fie in asa mare expansiune?

asa arata prostia umana in Ro ian 2010!!!

„Căutăm bodyguard tânăr şi intelectual”, nu este un anunţ la matrimoniale, ci este ceea ce-şi doresc directorii instituţiilor de învăţământ. Inspectoratul Şcolar Bucureşti a decis că bodyguardul ideal trebuie să aibă între 35 şi 40 de ani, să fie vigilent şi să cunoască foarte bine mediul şcolar. Aşa că ei vor fi recrutaţi după acest tipar şi vor fi învăţaţi să comunice cu elevii.

„Pentru mine un bodyguard trebuie să aibă un fizic destul de bine dezvoltat, să aibă grijă de mine. Trebuie să fie şi cu muşchi, că altfel n-ar fi bodyguard”, este portretul făcut de o elevă unui bodyguard.

„Am avut o situaţie în care un agent de pază era în stare de ebrietate în timpul examenului de bacalaureat. Am mai avut o situaţie în care un agent de pază a bruscat o elevă, lucruri care sunt de nepermis într-o unitate de învăţământ din ziua de astrăzi”, a precizat inspectorul ISMB, Marian Banu.

Ca să nu mai existe derapaje, viitorii bodyguarzi vor fi angajaţi doar dacă trec testul psihologic şi socio-comportamental. „O persoană tânără nu are nici experienţa de viaţă, nici stabilitatea emoţională, nici rezistenţă la frustrări. Considerăm că ar trebui să existe un standard naţional cu privire la modul în care agenţii sunt recrutaţi, testaţi şi instruiţi pentru a-şi desfăşura activitatea într-o şcoală”, a spus preşedintele Asociaţiilor Companiilor de securitate, Adrian Baciu.

sursa

realitatea.net

Anunțuri
Comentarii
  1. Moi spune:

    Este psibil sa existe inca , dar in putine locuri .Este o etapa . Ca si consolare am scris un imn pentru cei care merita :http://wp.me/p1fsSN-6V

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s