Profesorul Boc in drept … intr-o tara plina de grotesc si de amiguitate…!!!… declaratii radio…

Posted: 14 Ianuarie 2011 in absurdul in Ro, rezolvari de situatii

„Este un exces de zel în cazul depunerii formularelor la Fisc, în cazul impozitării meditaţiilor. În România nu există nici o lege care să oblige un cadru didactic să declare pe propria răspundere dacă face sau nu meditaţii. În cazul în care un profesor face meditaţii, este obligat prin lege să depună Formularul 200 şi să plătească impozitul aferent”, a spus Boc.

Premierul a subliniat că, prin noua lege a învăţământului, se lasă mai multă competenţă la nivelul şcolii, pentru părinţi şi autorităţi locale.

„Legea învăţământului nu politizează, ci din contră, deoarece deciziiile sunt luate la nivel local, şi nu la nivelul inspectoratelor”, a spus Boc.

… de mai bine de un an… ma lupt singur cu morile de vant

 …dupa terminarea recursurilor, la la Curtea de apel, … in caz de castig, raman TOTI, impreuna… ordonatorii tertiari, secundari si principal,(angajator, primar, ministru… cu Boc numai in afara….)  si am sa-i actionez facand si plangere penala in Ro.!!! inclusiv legile date de Boc si OU guvernului sau, care mi-au afectat existenta in ultimele 14 luni am sa le atac,, in instantele europene…si nu la CEDO… pentru ca judecatorii europeni s-au cam saturat de avalansa cazuri de nerespectare a drepturilor omului in Ro.

In acelasi timp am sa prezint parerea mea referitoare la situatia reala din Ro., si marilor agentii de presa si publicatii din lume!!!.

Satul deja in tara grotescului si ambiguitatii desavarsite!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s