Nesimtirea, tupeul, si cinismul din Romania au culoare portocalie!!!

Posted: 28 Decembrie 2010 in absurdul in Ro

„Statul nu e responsabil pentru fiecare cetatean in parte”. Oare de ce nu o fi spus Traian Basescu aceste cuvinte romanilor in campania electorala. De ce nu ne-o fi spus atunci marile adevaruri pe care el si ai lui le descopera acum de la luna la luna – ca statul nu mai are bani de pensii, de salarii, pentru alocatiile copiilor, pentru concediul mamelor, subventii si alte „asistente”.

Daca plesneste de onestitate, de ce oare nu le-o fi promis Traian Basescu romanilor, in campanie, ca o sa taie salariile, o sa impoziteze pensiile, o sa creasca TVA-ul si ca, in general, sa isi ia adio de la statul social. Presedintele ar fi devenit cu adevarat un mare lider al romanilor, daca anul trecut ar fi declarat statul inchis, asa cum a facut-o astazi, recunoscand ca doar un stat comunist ar putea sa aiba grija de fiecare cetatean.

Romania in viziunea lui Traian Basescu se pregateste sa isi inchida principalele functii, incalcand Constitutia insasi care asigura si garanteaza egalitatea de sanse, dreptul la educatie, are obligatia de a lua masuri pentru asigurarea sanatatii publice, a protectiei cetatenilor sai si multe altele. Sa citam, de exemplu, doar articolul 47 din Constitutie care precizeaza limpede obligatia statului „de a lua masurile necesare asigurarii unui nivel de trai decent cetatenilor sai”.

Comentariile le las in seama dumneavoastra.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s