CRIZA REVINE IN FORTA IN SUA!!! 100 de orase si state americane au datorii de peste 2.000 miliarde de dolari!!!…Nici Europa nu sta mai bine datorii de peste 1.300 miliarde de euro!

Posted: 24 Decembrie 2010 in din massmedia internationala

Previziunile unor economisti de prestigiu par sa se adevereasca. CRIZA REVINE IN FORTA IN PRAG DE SARBATORI IN AMERICA! …falimentul este iminent in 2011, cu toate masurile si infuziile de capital ale administratiei americane!

sursa

www.businessinsider.com

…nici Europa nu sta mai bine , datoriile administratiilor locale si regionale in UE, catre banci se ridica la mai mult de 1.300 miliarde de euro!!!

Conform publicaţiei, oraşe precum Detroit sau Madrid au probleme în a-şi achita datoriile. Săptămâna trecută agenţia de rating Moody’s a atenţionat că ar putea retrograda ratingurile acordate oraşelor Florenţa şi Barcelona şi ar putea tăia ratingul regiuni Basce din nordul Spaniei. Ratingul Lisabonei a fost redus de Standard&Poor’s în acest an, în timp ce obligaţiunile emise de Napolii şi Budapesta au rating apropiat de nivelul „junk”. Datoriile Istanbulului sunt deja considerate „junk”.

 

… SA SPERAM CA BOC &COMPANY SA INCEAPA SA FACA DISTINCTIE INTRE CRIZA SI RECESIUNE PROFUNDA!!!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s