Guvernarea Boc … 5 …plina de succesuri!!!

Posted: 20 decembrie 2010 in absurdul in Ro

O guvernare plina de succesuri!

Prin vocea primului ministru Emil Boc, suntem anuntati pentru a nu stiu cata oara ca am iesit din recesiune. Folosind copy-paste din anii anteriori domnul PM si-a citit de la tribuna forului legislative al Romaniei, cu aceeasi voce care ne mintea in urma cu un an sau cu doi referitor la ce bine ne va fi sub obladuirea PDL.

Cum spun eu, niciodata in Romania nu s-a batut campii ca si acum… si incep sa-i dau dreptate luminatului … tara se indreapta spre un derapaj periculos.

In acelasi timp un post naţional de radio a lansat o campanie insolită, sub genericul „Afară cu porcii din ţară”. La început, ai fi tentat să crezi că se referă la acea specie de animale, decăzută din starea de om, care îşi duce traiul în mocirla politicii româneşti. Cu atât mai mult cu cât sesizăm aceeaşi tendinţă de a justifica „privilegiile porcilor”, precum în celebrul roman scris de George Orwell (în 1945), „Ferma Animalelor” (deşi, în subsidiar, cartea este o parabolă la adresa stalinismului).

În realitate, campania derulată pe unde radio face referire la acel mamifer domestic omnivor pe care oamenii îl cresc sau la politicienii si abilitatii pe functii de executie din Ro?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s