1 an de gunernare BOC … K! de fapt ce mai conteaza!

Posted: 16 Decembrie 2010 in absurdul in Ro, politică fără subiect

vezi si demersul

http://www.petitieonline.ro/petitie/stopati_curba_de_sacrificiu_si_legile_care_distrug_o_categorie_sociala_numita_bugetari-p08386056.html

Nu ma gandesc sa fac statistici referitor la scaderea nivelului de trai, nu vreau sa ii fac mincinosi, si oameni politici fara de caracter, nu tin sa-l elogiez pe LUMINATU” sau sa-l combat,… ci ma gandesc doar la nenorocirea care s-a abatut asupra noastra. dezstrul este prezent la tot pasul, … dar cine sa vada?! … Clienterism, cheltuieli nefondate, fonduri cheltuite nejudicios, abilitati politic care vin pe sticla si isi impun un punct de vedere total lipsit de realism , asta vad eu la ora actuala in tara.

Fraudarea banului public, minciuna ridicata la politica de stat, o justitie inerta si neproductiva, …chiar nu mai stiu daca mai putem vorbi de un stat de drept. Nu stiu cum aceste personaje mai au tupeul de a iesi in fata opiniei publice cu astfel de declaratii populiste.

…ps: eu nu am sa ma alinez directivelor acestei hoarde de neaveniti, care au distrus un stat, o tara si populatia ei.

… sa va povestesc de curriculum alimentaris, acum 1 an unii spuneau ca bat campii, … sa va povestesc ce substante nocive pentru sanatate sunt introduse in tara pt marirea productiilor agricole, … sa dezvalui toate matrapaslacurile unei gleate de inculti … nu cred ca mai este  nevoie. vedeti cu toti saracia la care am fost impinsi!

VA DORESC CA ATUNCTI CAND NU VETI MAI OCUPA POSTURI DE EXECUTIE, SA VA CONSUMATI SI SA VA STRESATI CA SI NOI ROMANII DE RAND, CARE INGHITIM, … DAR NU SE STIE PANA CAND…

Concluzie

TARA INDATORATA

DEZASTRU TOTAL

GENOCID SOCIAL

sper ca abilitatii sa-si faca treaba macar in ceasul al 12-lea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s