Vladimir Putin artist desavarsit, continua sa ne impresioneze… vezi Putin cantand la pian!!!

Posted: 11 decembrie 2010 in din massmedia internationala

Această prezentare necesită JavaScript.

Premierul rus Vladimir Putin, artist desavarsit(video)

Fostul presedinte si actualul premier rus Vladimir Putin, a impresionat audienta, la Sankt Petersburg, cantand la pian, pentru copii bolnavi de cancer.

In timpul concertului international caritabil, care a avut loc la Ice Palace, la St. Petersburg, premierul rus invitat pe scena de prezentatorul evenimentului a interpretat o partitura la pian, si apoi a cantat in engleza alaturi de o formatie de jazz, precizeaza <a href=”http://premier.gov.ru/eng/events/news/13364/” target=”_blank”>site-ul guvernului rus</a>. Vedete de muzică si film de renume international au venit la St. Petersburg pentru a lua parte la acest eveniment caritabil. Sharon Stone, Kevin Costner, Monica Bellucci, Vincent Cassel, Mickey Rourke, Alain Delon, Ornella Muti si Gerard Depardieu au fost printre participantii, la acest evenimet caritabil pentru copii bolnavi de cancer. Personalitate complexa si puternica, premierul rus impresioneaza inca odata asistenta si mai ales massmedia internationala.

<object style=”height: 390px; width: 640px”><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/ftRW7KPr9WM?version=3″><param name=”allowFullScreen” value=”true”><param name=”allowScriptAccess” value=”always”>http://www.youtube.com/v/ftRW7KPr9WM?version=3</object>

Reclame
Comentarii
  1. gabrielteodorescu spune:

    PRECIZARE PT CEI CARE FURA LA GREU SI MAI ALES INFORMATII… SUNT LIBERE… ORICUM TREBUIE stiut UNDE?! SA fie cautate! stima pt unele publicatii din massmedia si tabloide care preiau la greu! cum spun eu asta e Ro. si nu avem ce face. …

    …exemple destule… si eu la randul meu preiau informatiile de pe anumite site-uri, si scriu in functie de aspiratiile si mai ales placerea mea. In ultimul timp preiau informatii de pe site-uri f bune din China. … este usor a cauta un subiect fiecrbinte mai apoi pe google… si articolul se scrie. Competitie acerba in doemniul trnasmiterii infotmatiilor dar atat. DAR CAND APAR ARTICOLE SEMNATE IN PRESA CENTRALA SI IN MASSMEDIA … IAR EU POT DEMOSTRA CA PESTE 2/3 DIN ARTICOL ESTE CONCEPTIA SI MAI ALES IDEILE MELE… MI SE PARE INCREDIBIL… se bate inclusiv nedeterminarea Heisenberg… poate cautati si veti intelege. Un pic revoltat dar imi va trece!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s