Stadionul Dinamo Moscova- vezi cum va arata arena pentru CM 2018

Posted: 5 Decembrie 2010 in din massmedia internationala

Această prezentare necesită JavaScript.

Stadionul principal pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018 din Rusia(galerie foto)

Proiectul VTB Arena, din Moscova unde se va gazdui si finala din 2018 a Campionatului Mondial de fotbal, apartine arhitectilor Erick van Egeraat si rusului Mihail Posokhin.

 Bucuria a fost mare si in randurile echipei de arhitecti care au proiectat VTB Arena, din Moscova unde se va gazdui si finala acestui campionat Mondial scrie publicatia de specialitate <a href=”http://www.evolo.us/architecture/main-stadium-for-the-2018-fifa-world-cup-in-russia-erick-van-egeraat/”target=”_blank”>eVolo</a>.

Ieri presedintele FIFA, Joseph Blatter, la Zurich, a anuntat ca Rusia va gazdui Campionatul Mondial de fotbal din 2018, in urma votului celor 22 de membri ai Comitetului Executiv al FIFA.

Arhitectul Erick Van Egeraat, a declarat ca: „Arena VTB va fi mai mult decat un teren de fotbal,  multitudinea functiilor sale,  va genera bucurie pentru vizitatorii sai, zeci de ani!”

Avand o suprafata de dezvoltare 300.000 m2-VTB Arena Park este unul dintre cele mai mari proiecte care vor fi dezvoltate in Federatia Rusa in urmatorii anii.
VTB Arena Park cuprinde reabilitarea stadionului Dinamo Moscova preluand si suprafata  parcului din jur, si va avea 45.000 de locuri disponibile in tribune.Site-ul care va fi realizat va avea 116.000 m2, dispunand de spatii multifunctionale, centru de sanatate, complex de retail si divertisment cu 10.000 de locuri disponibile precum si alte facilitati.

Arhitectul sef al proiectului Erick Van Egeraat, a mai precizat ca:”Acest site este o provocare, si intruchipeaza marea traditie rusa, care pe noi  trebuie sa ne onoreze, designul lui, care imbina istoria si contextul stadionului Dinamo si a Parcul Petrovski, creeaza o adevarata icoana contemporana a secolului 21, cu  care oamenii de la Moscova se pot mandri; fiind un proiect care va oferi diversitate  zonei si va consolida identitatea poporului rus”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s