Germania a construit OZN-uri IN CEL DE AL DOILEA RAZBOI MONDIAL!

Posted: 19 noiembrie 2010 in fenomenul OZN(CETI/SETI)

http://www.youtube.com/watch?v=yxDvGOMWdNI

Această prezentare necesită JavaScript.

Hitler construia OZN-uri?(video)

In ultimul timp printre istorici si oameni de stiinta persista ideea conform careia Hitler, ar fi avut un plan secret de a ataca Londra si New York-ul cu „OZN –uri nemtesti”.

Dupa infrangerile suferite de Germania la Stalingrad si in nordul Africii, Adolf Hitler, incearca cu disperare sa redreseze situatia razboiul in favoarea sa prin dezvoltarea unor planuri secrete in constructia de OZN-uri, scrie publicatia <a href=”http://www.dailymail.co.uk/news/article-1330566/Hitlers-secret-flying-saucer-Did-Fuhrer-plan-UFO-attack-London-NY.html” target=”_blank”>DailyMail</a>.

Afirmatii adevarate sau false, in mediul virtual, internetul este plin de relatari si poze despre straiile OZN –uri naziste, existand chiar declaratii ale unor martori oculari, care au precizat ca au vazut farfurii zburatoare argintii, de aproximativ 6 m, purtand emblema nazista, in 1944.

foto1

Proiectul denumit sistemul Schriever-Habermohl,desfasurat intre 1941 si 1943, avea baza la Praga, si a fost dezvoltat de Luftwaffe la ordinul dat de Hitler lui Hermann Goering, avand ca scop creearea unei super arme.

Faptele istorice sunt clare si documentate de cei care in ultimii ani au cercetat acest caz.

foto2

Totul incepe inca din 1938 cand nazistii au trimis numeroase misiuni in regiunea Queen Maud din Antarctica, realizandu-se noua baza New Berlin sau Base 211.

Inainte de sfarsitul celui de al doilea razboi mondial , doua submarine U-530, si U-977 au adus in Antarctica, oameni de stiinta care aveau preocupari si studii dezvoltate in domeniul discurilor anti-gravitationale, si toata logistica necesara.

foto3

 Proiectarea, construirea si testarea unor aparate de zbor experimentale sub forma de discuri de catre nazisti nu pare a fi o afirmatie hazardata, luand in calcul progresul tehnic german de la sfarsitul razboiului, amintesc aici doar de avioanele cu reactie Messerschmitt Me 262 si primele rachete balistice V1, V2 .

foto4

Cele doua submarine nemtesti au fost capturate in zona coastelor Argentinei iar echipajele au fost interogate de marina SUA.

In 1946 si 1947, sub comanda lui Richard E. Byrd, a fost desfasurata o vasta operatiune militara, cunoscuta sub numele de operatiunea <a href=”http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Highjump” target=”_blank”>Highjump</a>, misiune la care au participat peste 40 de nave de razboi, un portavion, USS Philippine, submarine si aproximativ 4700de soldati.

 foto5

Datele referitoare la misiune apar publicate la 5 martie 1947, in ziarul chilian El Mercurio. In interviul cu amiralul Richard E. Byrd, realizat de Lee van Atta, acesta prezinta cateva afirmatii socante pentru acea vreme, afirmand caeste imperativ ca SUA sa initieze imediat masuri de aparare impotriva unor regiuni ostile deoarece in cazul unui razboi, SUA poate fi atacata de obiecte zburatoare care pot calatori de la pol la pol cu viteze incredibile”.

Intreg programul spatial american, incluzand zborul spre Luna cu Saturn V a fost conceput si realizat pe baza studiilor in domeniul rachetelor ale lui Wernher von Braun, racolat de americani la sfarsitul razboiului impreuna cu echipa sa de oameni de stiinta de la Peenemunde.

foto6

In cartea sa, Un OZN pentru Hitler, Emil Strainu, scrie ca insusi maresalul Ion Antonescu stia ca pentru ,, Fuhrer” la armele secrete lucreaza si savanti romani, precum Nicolae Vaideanu si Henri Coanda, alaturi de Herman Oberth prin intermediul lui Wener von Braun.

<object style=”height: 390px; width: 640px”><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/6QTLo8QKAqg?version=3″><param name=”allowFullScreen” value=”true”><param name=”allowScriptAccess” value=”always”>http://www.youtube.com/v/6QTLo8QKAqg?version=3</object>



Reclame
Comentarii
  1. Pharmc156 spune:

    Hello! daekked interesting daekked site! I’m really like it! Very, very daekked good!

  2. Pharmd206 spune:

    Hello! gffdeba interesting gffdeba site! I’m really like it! Very, very gffdeba good!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s