Noul hotel cosmic va fi inaugurat in 2016(galerie foto)

Posted: 23 octombrie 2010 in din massmedia internationala

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Cei care dispun material si sunt amatori de senzatii, vor avea ocazia sa petreaca timpul, in noul hotel spatial care va fi plasat pe orbita geostationara in 2016.

Orbital Tehnologies Corporation – ORBITEC, a lansat deja o capsula spatiala care va deveni astfel primul hotel din spatiu, scrie publicatia http://www.maxisciences.com/space-hotel/space-hotel-un-hotel-spatial-en-orbite-des-2016_art9700.html#” MaxiSciences.

Capacitatea hotelului spatial este de 7 persoane, care vor putea fi gazduite la bordul modului spatial, avand sansa de a se numara printre primii care vad Pamantul din spatiul cosmic.

http://www.orbitec.com/ ORBITEC este lider in cadrul comaniilor private, in cazul sistemelor integratoare, propulsie, resurse spatiale si energie, sisteme interactive 3D si servicii de inalta tehnologie, avand sediul in Madison, Wisconsin, Statele Unite.

Asa ca oferta spatiala se diversifica, excentricii miliardari vor putea opta intre o plimbare cu naveta spatiala in 2012 si o sedere de cateva zile in hotelul spatial.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s