Noul Eurostar MKII. E320!

Posted: 9 Octombrie 2010 in din massmedia internationala

 

Noul Eurostar MKII, prezentat la Londra(galerie foto)

 

O noua generatie a trenurilor de mare viteza, a fost prezentata ieri, Eurostar MKII, noua garnitura revolutionara este gata la start.

Noile garnituri de mare viteza, care pot atinge viteze de 320 km pe ora, E320, vor putea parcurge distanta Paris-Londra in mai putin de 2 ore si 15 minute, scrie <a href=”http://www.dailymail.co.uk/news/article-1318431/Eurostar-spend-700m-200mph-trains-carry-900-passengers-each.html” target=”_blank”>Daily Mail</a>.

Noul model de tren de mare viteza, realizat de compania germana Siemens, a fost adus din Germania fiind postat pentru vizionare la centrul ExCel din Londra. Probleme insa vor fi datorita faptului ca reteaua feroviara a Regatului Unit, nu suporta decat viteze de sub 300 km pe ora, ale garniturilor de mare viteza. In acelasi timp englezii au fost lansat un nou concept „High Speed 2”, care va fi functional in 2015, pe tot teritoriul Marii Britanii.

Un astfel de tren poate transporta in conditii de confort sporit 900 de pasageri, si va putea opera si pe tronsonul Paris- Bruxelles, compania germana Siemens a vandut deja 10 astfel de trenuri de mare viteza. SNCF unul din cei trei actionari al proiectului Eurostar, va implementa inca din acest an, noile garnituri care vor opera alaturi de vechile TGV-uri pe teritoriul Frantei.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s