Loteria Vizelor 2012: Cum poti emigra in SUA

Posted: 5 octombrie 2010 in ajutor pt colegii din sistem, rezolvari de situatii
 

 Vrei sa pleci in America? Nimic mai simplu. Stai online pe 5 octombrie si poti prinde o viza la loteria pentru Statele Unite.
Ambasada SUA a anuntat ca inregistrarile pentru programul Loteria Vizelor 2012 trebuie transmise electronic intre amiaza zilei de 5 octombrie (GMT-4) si amiaza zilei de 3 noiembrie (GMT-4) si ca in acest an aplicatiile pot fi completate exclusiv online.
Conform mediafax.ro, acest program pune la dispozitie vize de resedinta permanenta persoanelor care indeplinesc cateva criterii simple, dar stricte de calificare. Inregistrarile sunt selectionate printr-o tragere la sorti generata de un computer.
Cei care doresc sa se inscrie in competitie pot accesa formularul de inregistrare electronica la adresa http://www.dvlottery.state.gov numai in timpul perioadei de inregistrare. Nu se percepe nicio taxa pentru a trimite o inscriere electronica.
In momentul in care inregistrarea electronica a fost finalizata, veti primi un numar unic de confirmare, pe care trebuie sa il memorati. Atentie! In momentul in care veti dori sa vedeti daca ati castigat sau sa solicitati viza veti avea nevoie de acest cod. Ambasada atrage atentia ca numarul de confirmare nu se mai poate obtine ulterior momentului inregistrarii electronice.
Incepand din 1 mai 2011 solicitantii pot verifica situatia inregistrarii lor cu informatiile personale si numarul de confirmare la rubrica Entry Status Check pe pagina de web www.dvlottery.state.gov.

sursa

citynews.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s