Ministrul educatie este in afara legii!!! STOP ABUZURILOR SI AROGANTEI IN ROMANIA!

Posted: 3 Octombrie 2010 in absurdul in Ro, barometrul minciunii in sistemul de educatie, ministrul educației, politică fără subiect

 

… domnul ministru nu a dovedit nici o clipa copetenta in sistemul romanesc… sunt multi in sistem din univ. si preuniv. care sunt de acord ca prestatia ministrului este deplorabila!!!

.. funeriu trebuie sa dea banii inapoi… cf lg este doar absolvent de 11 clase… fiind bugetar trebuia incadrat cu venit de muncitor necalificat!!! asa ca mai decelati si nu va lasati impresionati de… unii si altii!

domnul ministru…

.. ca si colegii sai din guvwern domnul ministru ii place sa fie la limita legii si chiar sa o incalce. Acum mai depinde pana cand???…oricum nu contesta niminei meritele ministrului in domeniul in care s-a specializat… nu intram in amanunte… dar atentie nu este nici primul si nici ultimul din Ro care va face un DEA sau un Doc en France… sau la o universitate de prestigiu din UE…in alta oridne de idei este ipocrit si mai ales dual… vezi parerile mele despre prestatiile ministrului educatiei si nu numai pe forum . prof. edu. , forumul academic roman, un pasinainte.edu.ro si blogul personal…
ASTFEL MINISTRUL DEMONSTREAZA INCA ODATA ESTE DOAR POSTAT POLITIC in fruntea MECTS -ului… si sa nu mai vorbim de afacerile de la Brasov, Bucuresti… etc… vezi presa duduie!!!

domnul ministru este in afara legii…

… atentie din cate am inteles este angajat cu contract de munca si CM… deci fals uz de fals fals in acte publice,… mai ales ca onor ministru este si principalul ordonator cf legilor finantelor publice din Ro. si mai ales are si drept de semnatura pt un intreg minister… sper ca organele abilitate sa ia masuri si sa se sesizeze din oficiu!!! … trebuie odata pt totdeauna sa respectati legile statului de drept!!! nu sunteti mai presus de lege!!! pana si Vanghelie isi lua Bac-ul si isi puse la dosar copie legalizata dupa diploma obtinuta!!!

dupa ce a dorit implementarea a tttttt sisteme educationale… in afara ca o da in bara sau cotita de cate ori are ocazia… nu are nici cele mai vagi cunostiinte referitor la management educational,… si mai ales nu cunoste realitatile acestui mare sistem.
… soldat docil in slujba portocaliilor are un loc asigurat printre ministrii care au distrus sistemul de educatie a unei tari!!!

http://www.unpasinainte.edu.ro…..mects-ului
http://forum.portal.edu.ro/ind…..try1523082
http://gabrielnicolaeteodoresc…..dpress.com

http://www.unpasinainte.edu.ro/forum/universitar/contracararea-unei-legi-trunchiateincomplete
http://www.unpasinainte.edu.ro/forum/universitar/cat-timp-mai-simulam-asigurarea-calitatii-educatiei-si-de-ce
… si mai vezi si postarile de pe forumul academic roman, si mai ales vezi si societatea romaneasca din Franta!!!

Nu conteaza cine este in varful piramidei, la educatie(barbat sau femeie); important este ca ei, sa dovedeasca competenta, autoritate si mai ales profesionalism. Ideea este ca mai toti ministrii educatiei, prin nepriceperea lor au dus la aplicarea confuza a unei reforme in sistem, o reforma fara cap si fara coada(inclusiv domnul Miclea a fost la conducerea acestui minister).

Abilitatii sistemului nu stiu ce este aceea o comunicare eficienta, resping deseori orice forma de dialog,( nefiind parteneri de dialog viabili) considerandu-se de fapt atotstiutori.

Consider ca reprezentantii ministerului deseori sunt patimasi si mai ales citesc pe chipurile lor dorinta acerba de razbunare, astfel de situatii aduc prejudicii serioase credibilitatii acestei institutii.

Disparand criteriile de promovare pe baza de competenta si profesionalism, apare acea criza de autoritate, promovarea se face la toate nivelurile scolii romanesti doar pe criterii politice, acestea fiind incompatibile… (arata tot comentariul) Nu conteaza cine este in varful piramidei, la educatie(barbat sau femeie); important este ca ei, sa dovedeasca competenta, autoritate si mai ales profesionalism. Ideea este ca mai toti ministrii educatiei, prin nepriceperea lor au dus la aplicarea confuza a unei reforme in sistem, o reforma fara cap si fara coada(inclusiv domnul Miclea a fost la conducerea acestui minister).

Abilitatii sistemului nu stiu ce este aceea o comunicare eficienta, resping deseori orice forma de dialog,( nefiind parteneri de dialog viabili) considerandu-se de fapt atotstiutori.

Consider ca reprezentantii ministerului deseori sunt patimasi si mai ales citesc pe chipurile lor dorinta acerba de razbunare, astfel de situatii aduc prejudicii serioase credibilitatii acestei institutii.

Disparand criteriile de promovare pe baza de competenta si profesionalism, apare acea criza de autoritate, promovarea se face la toate nivelurile scolii romanesti doar pe criterii politice, acestea fiind incompatibile cu realitatile scolii romanesti.

Scoala in Ro, (cum spun eu), este dominata de o apatie, de o indiferenta fara precedent, de o lipsa totala de coeziune( fapt speculat din plin de catre guvernanti).

Observam la tot pasul, greseli , prestatii deplorabile ale unor cadre didactice, cultul personalitatii, orgoliile unora sau altora, si mai ales specularea functiei in interesul propriu cu avantajele inerente, si mai ales prestatia unor personaje feminine cu un comportament straniu…iar toate acestea nu duc la nimic bun in sistem.

Actul de conducere nu trebuie mimat prin tranferarea competentelor si sarcinilor specifice ierarhic in jos, prin atitudinea afisata, deoarece nu este de fapt decat o falsa ocupatie de conjuctura, si care descalifica o persoana dpdv moral.

Iar arta conducerii nu are nimic de-a face cu performantele si rezultatele obtinute intr-un singur plan(domeniu ingust).

Idee exista si staruie persistentin mintea unora: criza de autoritate a sistemului educational si a scolii in general exista, va exista, si pe termen lung, dar nu oricine si nici oricum aceasta criza va putea fi rezolvata, cu o lege trunchiata, incompleta(vezi forma actuala a legii si greselile ei)


PANA SI VANGHELIE ARE COPIE LEGALIZATA LA DOSARUL DE ANGAJARE IN PRIMARIE!!!
 
…ASTFEL MINISTRUL DEMONSTREAZA INCA ODATA ESTE DOAR POSTAT POLITIC in fruntea MECTS -ului… si sa nu mai vorbim de afacerile de la Brasov, Bucuresti… etc… vezi presa duduie!!!
…stima domnule ministru …  
oricum revoltat de tot ceea ce se intampla acum in Ro.!
… cu stima si consideratie pt toti colegii din sistem care inca mai cred si mai spera ca se va respecta legea in Romania!
gabriel teodorescu
 
… si vedeti declaratiile de dupa amiaza de la Suceava,… de PDL-ist infocat… SUCEAVA SI MOLDOVA, INV. SPER SA REAMANA IN CONTINUARE PORTOCALII!!!
BAI POPULIST DE DOI BANI CA SI PM BOC!!! … STITI CUM SE SPUNE IN SUD ( ardelean doar prin adoptie, in rest ploiestean convins)…JIGODII , JIVINE UMBLATOARE!!!… dezamagirea mea este mare… sa va mai spun de… stagiul unor romani in Europa de Vest… multi dintre dumneavostra de aici de pe forum stiti mai bine… gata nu mai atac persoane.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s