Stop abuzurilor! Cazurile semnalate au ajuns la avocaţi.

Posted: 25 septembrie 2010 in absurdul in Ro, INCOMPETENTA UNEI GUVERNARI, politică fără subiect

O retea de avocati te ajuta sa lupti impotriva abuzurilor statului. Scrie-ne si prezinta-ne cazul tau. Spune despre abuzurile autoritatilor, regiilor autonome, dar si ale bancilor si angajatorilor care iti incalca drepturile. Reteaua 100 de avocati pentru Romania te sprijina gratuit.
Ai fost concediat abuziv? Ţi-au scăzut salariul fără măcar să te întrebe? Ai fost executat silit fără să fie respectată procedura legală? Ţi-au ridicat maşina, deşi nu aveau niciun drept? Ai fost forţat să plăteşti la bugetul statului sume mult mai mari decât cele pe care le datorai, din neglijenţă sau reaua voinţă a unor funcţionari? Ai pierdut bani din cauza unor birocraţi care ţi-au blocat conturile abuziv?

Vrei sa lupti pentru dreptatea ta, dar nu ştii cum sa o faci si, mai ales, nu ai bani pentru asta?

Realitatea TV şi REALITATEA.NET, împreună cu 100 de avocaţi, au demarat campania „Spune Stop abuzurilor” prin care se acordă consultanţă juridică şi asistenţă juridică românilor care sunt victime ale abuzurilor autorităţilor statului. De la lansarea proiectului, echipa pro bono a primit peste 100 de solicitări de consiliere şi/sau asistenţă juridică prin intermediul site-ului http://www.spunesitu.ro.
La prima întâlnire a membrilor rețelei 100 de avocați pentru România, decanul Facultății de Drept din București, profesorul Flavius Baias pomenea despre un roman celebru, care descrie sistemul de asistență juridică pro-bono din Statele Unite ale Americii. Parafrazând titlul acestuia, putem spune că avocații din rețeaua inițiată de Gheorghe Piperea sunt veritabili avocați ai străzii. Ai societății civile. Vă prezentăm o sinteză a dialogurilor purtate la această întâlnire. mai multe detalii »

Atunci ai nevoie de un avocat. Realitatea TV, Realitatea.net, o retea de 100 de avocati, initiată de avocatul şi profesorul de drept Gheorghe Piperea, te sprijină pro bono. Aşteptăm poveştile dumneavoastră pe portarul Realitatea.net, la rubrica comentarii, şi pe site-ul http://www.spunesitu.ro, iar cazurile care vor respecta criteriile prezentate pe spunesitu.ro vor fi repartizate unui avocat.Primele cazuri semnalate de cititorii REALITATEA.NET au ajuns deja la avocaţi. Vă prezentăm în cele ce urmează sfatul consilierului Iustin Armaş, cel care se ocupă de repartizarea cazurilor unora dintre cei 100 de avocaţi care v-ar putea reprezenta gratuit în instanţă.

http://www.spunesitu.ro/

ajutor pt colegii din sistem care au credite la banci, vezi cum sa nu fi pacalit cu noile contrate ale bancilor, cf. OG.50/2010!!!:
http://gabrielnicolaeteodorescu.wordpress….ii-catre-banci/

http://gabrielnicolaeteodorescu.wordpress….-datorinicilor/

Stopati curba de sacrificiu si distrugerea unei categorii sociale numite simplu- bugetari
si daca sunteti de acord puteti semna aici
http://www.petitieonline.ro/petitie-p08386056.html

Reclame
Comentarii
  1. angela spune:

    Ma numesc Angela si am contactat la Piraeus Bank un credit de nevoi personale cu garantie reala in anul 2007, in anul 2009 am primit de la banca o instiintare care anunta cresterea marjei bancii cu 2 puncte procentuale (de la 4.3 la 6.3).In luna mai 2009 am incheiat un act aditional cu banca pt o oferta facuta de ei cu marja crescuta doar cu 0.75 (adica 5.05).Am fost constransa in acel moment sa semnez din punct de vedere financiar si mentionez ca trebuia sa aiba loc o negociere, care nu a vut loc aceasta a fost oferta lor cu sau fara acordul meu.
    Acum doresc sa dau banca in judecata pentru ca consider ca a fost o decizie abuziva a lor, fara sa existe vreo negociere….doresc un avocat care sa ma indrume in situatia prezentata…mentionez ca sunt din TG-Mures.
    Va multumesc anticipat….am mare nevoie de ajutor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s