Toamna protestelor in strada, cu toate neintelegerile intre marile confederatii de saptamana viitoare, sindicalistii vor fi in strada!!!

Posted: 18 Septembrie 2010 in absurdul in Ro, barometrul minciunii in sistemul de educatie, lideri de opinie si analisti politici in Ro., manipularea excesivă, politică fără subiect, proteste ale profesorișlor

 

… massmedia prezinta la greu… posibilitatea unor ample miscari de protest initiate incepand de saptamana viitoare pe strazile Bucurestiului, si in alte orase mari din tara.
Ce nu inteleg eu,… inca nu am vazut cu ce vin sindicatele in cazul in care vor trebui sa negocieze cu acesti guvernanti din perspectiva unei greve generale care se previzioneaza ca va paraliza Romania.
…programe concrete de revendicari nu am citit in presa din Ro.?!

Sindicalistii din educatie ce vor cere de la acest guvern??? … mai ales ca in octombrie-noiembrie un procent semnificativ de dascali vor intra in imposibilitate de plata!

… mai ales ca se cunoaste si faptul ca NOUA LEGE A SALARIZARII UNICE va duce la o diminuare si mai drastica a veniturilor profesorilor, in 2011!!!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s